Dotari

Lista dotărilor școlii

1 cabinet informatica, 1 laborator chimie, 1 laborator fizica,1 laborator biologie, 1 sala de sport amenajata, 1 bibliotecă, 1 cabinet medical, 1 baza sportiva formata dintr-un teren multifunctional de sport artificial , teren baschet, volei, handbal.

 

Resurse materiale:

Scoala dispune de un numar de 14 sali dintre care 10 sunt săli de clasă,3 sunt laboratoare si o sala este folosită ca sală de sport pe timp de iarnă. Mobilierul este nou, adecvat varstei elevilor, format atât din mese individuale cât şi din birouri cu doua locuri. Clasele au parchet, geamuri termopan cu perdele si draperii , dulapuri pentru material didactic. Unele săli sunt dotate cu materiale didactice specifice urmatoarelor discipline: matematica, istorie, limbi straine, religie. Clasele si holurile sunt zugravite in culori vesele, iar grupurile sanitare respecta toate standardele europene.Salile de curs sunt toate dotate cu videoproiectoare, ecrane de proiectie electrice si incepand cu acest an scolar a fost implementat si catalogul electronic.

 

Resurse umane:

Personalul scolii este calificat.

Sunt  9 cadre didactice cu Gradul I ;  8 cadre didactice Gradul II ; 9 cadre didactice cu definitivat si  3 cadre didactice -Debutanti

SISTEMUL DE CAMERE VIDEO CU CIRCUIT INCHIS

Unitatea noastra scolara este dotata cu sistem de camere video cu circuit inchis folosindu-se echipamente de ultima generatie de la Navaio si Hikvision.

             Cu o monitorizare permanenta, 24 din 24 de ore, putem urmari toate activitatile copiilor dumneavoastra atat pe holuri cat si in curtea institutiei. Pe holuri s-au folosit camere analogice de inalta rezolutie  iar pe exteriorul cladirii s-au montat camere IP de 3MP cu IR( pentru noapte). Atat imaginile camerelor analogice  cat si camerele IP pot fi vizionate din exteriorul scolii prin intermediul internetului. Capacitatea de stocare a datelor este de cel putin 21 de zile, exact cat impune legea.

            Institutia este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal( ANSPDCP) privind inregistrarea si stocarea imaginilor video.

 

 

SISTEMUL DE ALARMARE IN CAZ DE EFRACTIE

 

             Extinderea sistemului de alarmare in caz de efractie a fost executat pentru  acoperirea tuturor zonelor vulnerabile in caz de efractie.

             Sistemul este prevazut cu buton de panica si este conectat atat la dispeceratul de interventii cat si la personalul de conducere al institutiei noastre. Echipele de interventii pot ajunge in cel mult 7 minute de la avertizare.

              Toate aceste extinderi au fost executate conform evaluarii de risc la securitatea fizica, pe care institutia noastra a facut-o anul trecut.

              Echipamentele instalate, centrala de alarmare in caz de efractie si detectorii, sunt de la Paradox- Canada.

 

 

SISTEMUL DE ALARMARE IN CAZ DE INCENDIU

               Extinderea sistemului de alarmare in caz de incendiu s-a facut in baza noului „Normativ privind securitatea la incendiu a construcțiilor, Partea a III-a — Instalații de detectare, semnalizare și avertizare”, indicativ P118/3-2015: distanta maxima de parcurs din orice punct al cladirii pana la orice buton- declansator sa nu depaseasca 15 m, cablu de incendiu rezistent la foc timp de 90 de minute.

               Din punct de vedere tehnic sistemul este unul mixt, executat atat pe fir cat si wireless, si este conectat la dispeceratul de intervenitii dar si la personalul de conducere al institutiei noastre.

               Echipele de interventii pot ajunge in cel mult 7  minute de la avertizare.

               Echipamentele folosite sunt de la Schrack si Siemens.

Toate aceste dotari ale institutiei noastre au fost efectuate pentru siguranta si protectia copiiilor dumneavoastra